TONELINK™-APP - ONDERSTEUNING

TONELINK-HOORTOESTEL-APP COMPATIBILITEIT

De TONELINK-hoortoestel-app werkt met Android- en Apple-apparaten. Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor ondersteunde modellen.

ONTWORPEN VOOR GEMAK

De TONELINK-app is bedoeld om uw hoortoestellen op afstand te bedienen met een Android- of Apple-apparaat dat u al hebt.

De TONELINK-app biedt belangrijke functies zoals het wisselen van programma.

INSTRUCTIES VOOR DE TONELINK-APP

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR GEBRUIKERS VAN DE TONELINK-APP

• Wat is TONELINK-technologie?
      De TONELINK-app verandert uw smartphone in een afstandsbediening voor uw hoortoestel. De app gebruikt de luidspreker van uw telefoon om akoestische opdrachten door te geven, bijvoorbeeld om het volume bij te stellen en andere hoortoestelprogramma’s te kiezen. Zorg dat er geen externe audio- of Bluetooth-apparaten zijn die verhinderen dat er geluid wordt afgespeeld via de luidspreker van uw telefoon.

• Waarom en hoe moet ik mijn hoortoestellen koppelen met de TONELINK-app?
      U moet de koppelingsprocedure doorlopen om te voorkomen dat andere smartphones-gebruikers per ongeluk de controle van uw hoortoestellen overnemen. Wanneer u de hoortoestellen opstart (bij de meeste hoortoestellen door de batterijlade te openen en vervolgens te sluiten), staan deze de eerste 3 minuten in de koppelingsmodus. Druk linksboven in het startscherm van de app op het menupictogram, druk vervolgens op Nieuwe koppeling en volg de eenvoudige stappen. 3 minuten is ruim voldoende om de procedure te voltooien.

• Waarom reageren mijn hoortoestelen niet op TONELINK?
      Als u zich bevindt in een rumoerige omgeving, kunt u het volume van uw smartphone iets verhogen om te voorkomen dat geluiden uit de omgeving de akoestische opdrachten maskeren. (OPMERKING: Houd uw smartphone nooit naast uw oor wanneer u de TONELINK-app gebruikt). Een ander veelvoorkomend probleem is dat uw hoortoestellen niet zijn ‘gekoppeld’ met de TONELINK-app. Druk linksboven in het startscherm van de app op het menupictogram, druk vervolgens op ‘Nieuwe koppeling’ en volg de eenvoudige stappen.

• Mijn hoortoestellen hebben Zen+ programma’s. Hoe krijg ik daar toegang toe?
      Wanneer u in de app drukt op Volgend programma, wisselen de hoortoestellen tussen de gewone programma’s en Zen+ programma’s. Deze procedure is vergelijkbaar met de manier waarop u van programma verandert met de fysieke knop op hoortoestellen.

• Waarom geeft de app aan dat ik het volume van mijn telefoon moet verhogen?
      Als u wilt dat de hoortoestellen de akoestische opdrachten op betrouwbare wijze herkennen, moet het luidsprekervolume van uw telefoon voldoende hoog staan. Dit is anders voor elk model telefoon. Pas het volume van uw telefoon aan en probeer de instelling te vinden die het beste voor u werkt.

• Waarom geeft de TONELINK-app geen informatie weer over de batterijstatus van de hoortoestellen?
      TONELINK verzendt de akoestische opdrachten uitsluitend naar de hoortoestellen toe, niet andersom. Er kan bij de hoortoestellen geen informatie worden opgehaald, zoals informatie over de batterijstatus.

• Kan ik de TONELINK-app gebruiken in combinatie met een COM-DEX?
      Nee. Wanneer uw telefoon is gekoppeld aan een COM-DEX of een ander Bluetooth-audio apparaat, kan TONELINK geen akoestische opdrachten verzenden via de luidspreker van telefoon. We raden aan u de COM-DEX-app te gebruiken in plaats van de TONELINK-app als u COM-DEX-functies zoals streaming wilt gebruiken.

• Waarom gaat het hoortoestel naar Universeel wanneer ik bij directionele focus ‘Terug’ selecteer?
      Sommige hoortoestelmodellen, zoals de CIC, ondersteunen de richting ‘Terug’ niet. Daarom gaat het programma naar Universeel.

• Wat is directionele focus?
      Directionele focus is een functie waarmee u kunt selecteren op welke richting u het hoortoestel wilt laten focussen:voor, achter, rechts of links.

• Waarom knippert het volumepictogram van de telefoon rood?
      U kunt het hoortoestel alleen bedienen als het volume van de telefoon niet is gedempt. Het volume mag ook niet te hoog of te laag staan. Wanneer het volumepictogram van de telefoon rood knippert, moet u het volume van de telefoon instellen op een niveau dat niet te hoog of te laag is.

DOWNLOAD DE GRATIS TONELINK-APP

Kies land/regio

Veenhuis Medical Audio B.V.
    Ouverturelaan 2 – Gouda
    Postbus 108 – 2800 AC Gouda
    Tel. 0182-683800
    Fax. 0182-683826
    info@veenhuis.nl