DE WIDEX MOMENT™ APP

DEZE APP MAAKT HET U EENVOUDIG TE HOREN HOE U WILT HOREN
Met WIDEX MOMENT™ hebt u de mogelijkheid om uw hoortoestel volledig te regelen met behulp van een app op uw iPhone of Android telefoon. Het is nu makkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen, zodat u precies het gewenste geluid krijgt op momenten die voor u belangrijk zijn.

Slimme ontwikkelingen en testen hebben geresulteerd in een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring. En het donkere uiterlijk staat garant voor discreet gebruik.

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com