DE WIDEX MOMENT™ APP

DEZE APP MAAKT HET U EENVOUDIG TE HOREN HOE U WILT HOREN
Met WIDEX MOMENT™ hebt u de mogelijkheid om uw hoortoestel volledig te regelen met behulp van een app op uw iPhone of Android telefoon. Het is nu makkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen, zodat u precies het gewenste geluid krijgt op momenten die voor u belangrijk zijn.

Slimme ontwikkelingen en testen hebben geresulteerd in een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring. En het donkere uiterlijk staat garant voor discreet gebruik.

Kies land/regio

Widex B.V.
Ouverturelaan 2 – Gouda
Postbus 108 – 2800 AC Gouda
Tel. 0182-683800
Fax. 0182-683826
info.nl@widex.com