TWEE APPS VOOR WIDEX EVOKE™

Met EVOKE kunt u een van de twee typen apps gebruiken om uw hoortoestellen met uw Android- en Apple-apparaten in te stellen.

De TONELINK-app bevat belangrijke functies zoals het wisselen van programma, terwijl de EVOKE-app ook SoundSense Learn biedt, een hulpmiddel voor gepersonaliseerd luisteren.
De EVOKE-app is alleen beschikbaar voor het model EVOKE F2 ( met de W-knop).
De TONELINK-app is geschikt voor alle EVOKE-modellen (met uitzondering van het model EVOKE CIC-M).

EVOKE™ APP - SUPPORT

EVOKE-HOORTOESTEL-APP COMPATIBILITEIT

De EVOKE-hoortoestel-app werkt met Android- en Apple-apparaten Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor ondersteunde modellen.

ONTWORPEN VOOR GEMAK

De EVOKE-app is bedoeld om uw hoortoestellen op afstand te bedienen met een Android- of Apple-apparaat dat u al hebt.

De EVOKE-app biedt belangrijke functies zoals het wisselen van programma en biedt SoundSense Learn, een hulpmiddel voor gepersonaliseerd luisteren.

INSTRUCTIEVIDEO'S VOOR DE EVOKE-APP

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR GEBRUIKERS VAN DE EVOKE-APP

Vind een antwoord op uw vraag over de EVOKE-app in het gedeelte Veelgestelde vragen.

Hebt u meer hulp nodig?

DOWNLOAD DE GRATIS EVOKE-APP

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land

Veenhuis Medical Audio B.V.
    Ouverturelaan 2 – Gouda
    Postbus 108 – 2800 AC Gouda
    Tel. 0182-683800
    Fax. 0182-683826
    info@veenhuis.nl