TWEE APPS VOOR WIDEX EVOKE™

Met EVOKE kunt u een van de twee typen apps gebruiken om uw hoortoestellen met uw Android- en Apple-apparaten in te stellen.

De TONELINK-app bevat belangrijke functies zoals het wisselen van programma, terwijl de EVOKE-app ook SoundSense Learn biedt, een hulpmiddel voor gepersonaliseerd luisteren.
De EVOKE-app is alleen beschikbaar voor het model EVOKE F2, RIC 312 D, BTE 13 D.
De TONELINK-app is geschikt voor alle EVOKE-modellen (met uitzondering van het model EVOKE CIC-M).

EVOKE™ APP - SUPPORT

EVOKE-HOORTOESTEL-APP COMPATIBILITEIT

De EVOKE-hoortoestel-app werkt met Android- en Apple-apparaten Raadpleeg de compatibiliteitslijst voor ondersteunde modellen.

ONTWORPEN VOOR GEMAK

De EVOKE-app is bedoeld om uw hoortoestellen op afstand te bedienen met een Android- of Apple-apparaat dat u al hebt.

De EVOKE-app biedt belangrijke functies zoals het wisselen van programma en biedt SoundSense Learn, een hulpmiddel voor gepersonaliseerd luisteren.

INSTRUCTIEVIDEO'S VOOR DE EVOKE-APP

TV PLAY INSTRUCTIES

1. Verbind TV PLAY met de TV
2.A Paar TV PLAY met Widex EVOKE™-hoortoestellen en regel het geluid met de EVOKE-app
2.B  U kunt het TV PLAY-programma inschakelen zonder de app
3. Plaats TV PLAY bij of achterop de TV

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR GEBRUIKERS VAN DE EVOKE-APP

Vind een antwoord op uw vraag over de EVOKE-app in het gedeelte Veelgestelde vragen.

Hebt u meer hulp nodig?

DOWNLOAD DE GRATIS EVOKE-APP

Kies land/regio

Widex
    Werner von Siemensstraat 13
    2712 PN Zoetermeer
    Tel. +31 (0) 85 8902 010
    info.nl@widexsound.com