omgaan MET hoortoestellen KAN HEEL eenvoudig zIjn

Onze achter-het-oortoestellen zijn eenvoudig te hanteren en de batterij gaat lang mee

EENVOUDIG BEDIENEN

Widex hoortoestellen zijn gemaakt om het werk voor u te doen. Automatische features als speech enhancers en feedback cancellation helpen u om u te concentreren op de geluiden die u zou moeten horen. Of het een etentje in een restaurant is of een wandeling in het park, uw hoortoestellen stellen zich erop in.

HET VERHAAL VAN PHIL'S

Phil denkt dat zijn gehoorverlies is veroorzaakt tijdens zijn diensttijd. Hij heeft zich gedurende zijn hele werkzame leven gered, maar toen hij ouder werd merkte zijn familie dat zijn gehoor slechter werd.

Hoewel zijn vrouw hem regelmatig aanspoorde om er iets aan te doen, wachtte Phil ongeveer een jaar om naar een audicien te gaan.

Zijn eerste ervaringen met hoortoestellen waren niet positief. Maar zijn Widex DREAM-toestellen doet hij niet meer uit!

EENVOUDIG ONDERHOUDEN

Het onderhoud van uw hoortoestellen duurt slechts enkele minuten per dag. Dat komt omdat bij de ontwikkeling van Widex-hoortoestellen ook rekening is gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Bovendien zijn de toestellen zuinig met energie, zodat de batterij minder vaak hoeft te worden vervangen.

De UNI-DEX werkt heel eenvoudig. Steek de mini-jack kabel in uw mobiele telefoon of audio-apparaat, hang de UNI-DEX om en u kunt gaan luisteren. Het streamen start automatisch.

ON-LINE HOORTEST

Onze on-line hoortest is eenvoudig om te doen. U hoeft alleen vijf eenvoudige vragen te beantwoorden en naar een paar geluidsvoorbeelden te luisteren. U krijgt meteen uw resultaat te zien.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com