Nature

horen zoals u dat kent van vroeger

WIDEX MOMENT™
– WAAROM DIT GELUID ALLES VERANDERT

Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.
Het revolutionaire WIDEX-MOMENT™ is met het meest zuivere en natuurlijke geluid ooit een forse stap vooruit. Normaal gesproken bereikt geluid dat in een hoortoestel wordt verwerkt het trommelvlies later dan het geluid dat rechtstreeks wordt gehoord. En als deze twee asynchrone signalen vermengd raken, ontstaat er een kunstmatig geluid.

Maar nu kunt u elk moment horen - zoals u dat gewend was.

MENSEN ZIJN RAZEND ENTHOUSIAST OVER HET GELUID

Hebt u genoeg van alle zogenaamde 'revoluties' die niemand kan horen? Wij wel. Daarom maakt WIDEX MOMENT™ echt een verschil voor uw hoorervaring in het dagelijks leven.

Uit tests blijkt dat een grote meerderheid van zowel nieuwe als ervaren gebruikers in verschillende geluidsscenario‘s de voorkeur gaf aan het Widex PureSound™ programma van WIDEX MOMENT™.

OPLAADBAAR IN EEN DISCRETE VORM

WIDEX MOMENT™ zorgt voor een discreet gebruiksgemak.

Hoewel het mRIC-model het kleinste verkrijgbare oplaadbare hoortoestel van het type receiver-in-canal is, beschikt u toch over al het vermogen dat nodig is om elk moment goed te horen.

Geen gedoe meer met batterijtjes. U laadt het hoortoestel op met een simpele, slanke oplader die makkelijk mee te nemen is.

GEMAAKT VOOR DUURZAAMHEID

WIDEX MOMENT™ is ontworpen om het risico van vochtbeschadiging te beperken. Want minder corrosie betekent meer duurzaamheid.

Geavanceerde waterbestendige nanocoating, duurzame microfoons en slimme techniek - het zijn welkome stappen vooruit.

Als er geen batterijklep is, zijn er ook minder openingen waar vocht kan binnendringen.

ONTDEK DE WIDEX MOMENT™ HOORTOESTELMODELLEN

WIDEX MOMENT™ is verkrijgbaar in drie Achter-het-oor-modellen en drie In-het-oor-modellen. Uw audicien kan u helpen bij het kiezen van het ideale model voor uw specifieke gehoorverlies en uw stijl van leven.

RELEVANTE BLOG ARTIKELEN

Als het gaat om het dragen van hoortoestellen kost het tijd om aan het idee te wennen. Misschien hebt u het met vrienden en familie al wel gehad over uw gehoorverlies. Nu is het tijd om een afspraak te maken met een hoorspecialist.
Artificial Intelligence - ofwel kunstmatige intelligentie - bent u ongetwijfeld al vaker tegengekomen, maar wist u dat er hoortoestellen met AI-ondersteuning zijn om het geluid aan te passen aan uw persoonlijke situatie?
Met een nieuwe aanpak van de hoorzorg krijgt u zowel een betere ondersteuning als een hoorzorg die helemaal is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com