HOORTOESTELLEN DIE IN HET OOR WORDEN GEDRAGEN

Een perfect passend hoortoestel dankzij CAMISHA - Widex’ geavanceerde lasertechnologie

IN-HET-OOR (IHO)

IHO-toestellen zijn geschikt voor diverse typen gehoorverlies. Meestal zijn ze klein en worden ze in het buitenste deel van de gehoorgang geplaatst. Afhankelijk van de grootte van de gehoorgang kan een in-het-oortoestel relatief onopvallend zijn.

Krijgt u een IHO, dan wordt het schaaltje van het toestel op maat gemaakt om goed in het oor te passen. Dit schaaltje bevat alle vitale electronica en is prettig voor actieve mensen bij wie het hoortoestel op zijn plaats moet blijven zitten. Het batterijtje wordt in de batterijlade in het toestel zelf geplaatst en het kan eenvoudig worden verwijderd met behulp van een klein magneetstaafje.

Completely-in-canal (CIC)

Completely-in-canal (CIC) hoortoestellen zijn een goede optie voor mensen met een licht tot matig-ernstig gehoorverlies die een onopvallend hoortoestellen willen.  

Afhankelijk van de grootte en vorm van uw oor kan een CIC-toestel diep in de gehoorgang worden geplaatst en is dan vrijwel onzichtbaar. Alle Widex CIC-toestellen werken volledig automatisch - zodat u duidelijk en natuurlijk kunt horen zonder daar steeds iets voor te moeten doen. CIC-toestellen worden uit het oor gehaald met behulp van een klein trekkoordje.

INVISIBLE-IN-CANAL (IIC)

de IIC is het kleinst verkrijgbare hoortoestel. Een Invisible-in-canal (IIC) hoortoestel gebruikt de natuurlijke vorm van het oor bij het localiseren van geluid. Het op maat gemaakte schaaltje past diep in de gehoorgang, waardoor het vrijwel onzichtbaar is.

IIC-hoortoestellen zijn prettig om te dragen, veel mensen vergeten zelf dat ze een toestel in hebben. Ze zijn ook volledig automatisch, waardoor de luisterervaring nog natuurlijker wordt.

ON-LINE HOORTEST

Onze on-line hoortest is eenvoudig om te doen. U hoeft alleen vijf eenvoudige vragen te beantwoorden en naar een paar geluidsvoorbeelden te luisteren. U krijgt meteen uw resultaat te zien.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com