HOORTOESTELLEN DIE ACHTER HET OOR WORDEN GEDRAGEN

Hoortoestellen die achter het oor worden gedragen zijn een uitstekende keus als u extra power wilt in een stijlvol design.

ACHTER-HET-OOR (AHO)

Voor mensen met een ernstiger gehoorverlies of een nauwe gehoorgang zijn achter-het-oortoestellen (AHO) een prima oplossing.

Alle electronische onderdelen van het hoortoestel bevinden zich in de behuizing die achter het oor wordt gedragen. Een op maat gemaakt oorstukje en een slangetje leiden het geluid uw oor in. Bij de meeste AHO's kunt u gemakkelijk het volume instellen of een luisterprogramma kiezen.

Receiver-in-canal (RIC)

Receiver-in-canal (RIC) hoortoestellen lijken op AHO-toestellen, maar zijn kleiner omdat het luidsprekertje in de gehoorgang wordt geplaatst in plaats van in de behuizing. Deze hoortoestellen zijn geschikt voor een licht tot ernstig gehoorverlies.

Bij een RIC-hoortoestel wordt het geluid vanuit de behuizing via een dun draadje naar het luidsprekertje in uw gehoorgang gestuurd. Ze bieden niet alleen een uitstekend geluid, ze zijn ook onopvallend en volledig automatisch.

Receiver-in-the-ear (RITE)

Receiver-in-the-ear (RITE) hoortoestellen sturen het geluid naar een luidsprekertje dat in uw oorschelp zit - in het holle deel dat aansluit op de gehoorgang.

De mate van uw gehoorverlies en de vorm van uw oor bepalen of een RITE geschikt voor u is. Wilt u een kleinere behuizing dan die van een normale AHO, dan kan een RITE een goede oplossing zijn.

4 STAPPEN NAAR BETER KUNNEN HOREN

1. Bezoek uw audicien

2. Vertel uw verhaal

3. Doe een snelle hoortest

4. Kies uw nieuwe hoortoestellen

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com