FANTASTISCH TV-GELUID VOOR UW HOORTOESTELLEN

Met WIDEX TV PLAY geniet u van een uitstekend geluid door uw hoortoestellen. TV PLAY is eenvoudig te installeren, streamt direct en in stereo naar uw hoortoestellen - en heeft een subtiel ontwerp met een uitstekende geluidskwaliteit. Gewoon spelen en verbonden blijven.

Vind een audicien in de buurt

GROTE TV-MOMENTEN VERDIENEN HET BESTE GELUID

Zodra uw hoortoestellen zijn verbonden met TV PLAY, bevat de EVOKE App automatisch het nieuwe TV PLAY-programma.  Schakel, om het streamen te starten, dit programma in. Om het streamen te stoppen schakelt u één van de andere luisterprogramma's in.

Vind een audicien bij u in de buurt en test het nu uit.

HOREN OP UW MANIER

Wilt u het geluid kunnen regelen met uw smartphone? Of hebt u alleen een afstandsbediening nodig? U kunt het TV PLAY-programma inschakelen en het volume ervan aanpassen op uw hoortoestellen zelf, met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone. Met de app kunt u tevens de balans tussen het TV-geluid en de overige geluiden om u heen bepalen. U bepaalt wat u wilt horen.

TV PLAY heeft de Red Dot Award gewonnen voor het elegante en subtiele ontwerp.

PRIJS WINNEND DESIGN
EN EENVOUDIGE INSTALLATIE

Liever geen ontsierend apparaat in uw huiskamer? Het design van TV PLAY heeft een prijs gewonnen en hoeft niet op te vallen. De minimalistische en elegante vormgeving past probleemloos in een modern interieur.

U kunt TV PLAY in het zicht plaatsen of het achter op de TV bevestigen. En het installatieproces is heel eenvoudig; 1-2-3 – en klaar.

BEPAAL WAT U HOORT
– MET UW SMARTPHONE

Met de EVOKE app, kunt u het volume van uw hoortoestellen - en dus ook dat van hoe u de TV hoort - onafhankelijk van elkaar regelen.

U kunt zelf de balans tussen het geluid van de TV en de overige geluiden om u heen bepalen. Zo kunt u ook contact houden met de mensen om u heen en geen belangrijke momenten meer missen.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com