DE WIDEX MOMENT™ APP

DEZE APP MAAKT HET U EENVOUDIG TE HOREN HOE U WILT HOREN
Met WIDEX MOMENT™ hebt u de mogelijkheid om uw hoortoestel volledig te regelen met behulp van een app op uw iPhone of Android telefoon. Het is nu makkelijker dan ooit om uw hoorervaring nauwkeurig af te stemmen, zodat u precies het gewenste geluid krijgt op momenten die voor u belangrijk zijn.

Slimme ontwikkelingen en testen hebben geresulteerd in een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring. En het donkere uiterlijk staat garant voor discreet gebruik.

COMPATIBILITEIT VAN HOORTOESTELLEN

De WIDEX MOMENT™ app werkt op de volgende WIDEX MOMENT™ modellen:
  • mRIC (MRR2D)
  • RIC 312 (MRB2D)
Alle andere modellen maken gebruik van de TONELINK app, waarmee u eenvoudig en discreet belangrijke functies, zoals volume en programma's, kunt aanpassen. TONELINK beschikt niet over SoundSense Learn, een functie die u op weg helpt naar een gepersonaliseerde hoorervaring.

HET LEERT UW VOORKEUREN

Gebruik de handige functie SoundSense Learn op de beginpagina om machine learning in real time te openen en uw eerste stap te zetten op weg naar een betere, meer gepersonaliseerde hoorervaring. U vergelijkt gewoon verschillende geluidsprofielen en kiest steeds voor A of B als intuïtieve manier om geluidsparameters te regelen.

Met slechts een paar keer tikken bepaalt u zelf hoe u in het moment hoort. 

MAAK UW EIGEN
PERSOONLIJKE PROGRAMMA'S

Wilt u graag dat de dingen op uw eigen manier gaan? (Wie niet!) Of u nu helemaal weg bent van technische gadgets of juist bang bent voor techniek, het personaliseren van uw programma‘s is altijd eenvoudig. Maak uw eigen programma‘s en geef ze een eigen naam of zelfs een eigen afbeelding.

Laat SoundSense Learn uw gids zijn. En maak een speciaal programma voor op kantoor, in uw favoriete café of ergens anders.

ALTIJD ONOPVALLEND VOOR ANDEREN:
DONKERE MODUS

Niemand wil de aandacht op zichzelf vestigen bij het afstellen van hoortoestellen. Zeker niet tijdens een theatervoorstelling of een concert, waarbij er weinig licht is en de app plotseling voor ongewenst helder licht zorgt.

Dankzij zijn constant donkere modus is de WIDEX MOMENT™ app zowel gemakkelijk overdag als onopvallend in het donker af te lezen.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com