DE EVOKE-APP

MET EEN ECHT INTELLIGENTE HOORTOESTEL-APP HEBT U DE CONTROLE
Wanneer u WIDEX EVOKE™ gebruikt, hebt u toegang tot een hoortoestel-app waarmee u alles hier en nu moeiteloos onder controle krijgt, ongeacht de luisteromgeving. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw hoortoestel nauwkeurig bij te stellen.

HET IS EEN HEEL
NIEUWE MANIER VAN LUISTEREN

Met de functie SoundSense Learn kunt u gemakkelijk uw eigen favoriete luisterprogramma’s maken voor specifieke geluidsomgevingen.

Luister gewoon naar de twee geluidsprofielen die de EVOKE-app u biedt en kies het profiel dat het beste klinkt: A of B. Hoe vaker u dit doet, hoe meer uw geluidsbeleving wordt gepersonaliseerd. 

DE APP LEERT
HOE U WILT HOREN

We gebruiken uw input over uw geluidsvoorkeuren anoniem en combineren die met de input van andere EVOKE-gebruikers uit de hele wereld.

Met deze cloudgebaseerde gegevens, die een centrale rol spelen in de unieke SoundSense-technologie van Widex, kunnen wij uw luisterervaring voortdurend blijven verbeteren. EVOKE blijft leren. Daarom helpt u niet alleen uzelf, maar wordt u ook door anderen geholpen.

PERSONALISEER
UW LUISTERBELEVING

U leert EVOKE hoe u wilt horen en de intuïtieve hoortoestel-app gebruikt ‘machine learning’ om u op weg te helpen naar een betere, meer gepersonaliseerde luisterervaring.

Met niet meer dan een paar tikjes past de functie SoundSense Learn moeiteloos meerdere geluidsparameters aan. En of u nu een computernerd of een digibeet bent, het geluid is altijd zoals u het wilt.

MAAK UW
EIGEN LUISTERPROGRAMMA’S

Wilt u zelf bepalen hoe u hoort? Naast de standaard luisterprogramma’s van EVOKE kunt u uw eigen, gepersonaliseerde programma’s maken en aan elk een aangepaste foto toekennen.

Misschien wilt u een programma voor uw werkplek of uw favoriete restaurant. Of misschien is er iemand in uw leven waarop u echt wilt afstemmen (of juist niet). U beslist!

ALLE BASISELEMENTEN ZIJN
OOK SLIMMER

Wees gerust, we zijn de kleine, maar belangrijke details niet vergeten:
  • Gebruik de hoortoestel-app om het volume van twee EVOKE-hoortoestellen apart in te stellen
  • Kies de richting waarin u wilt luisteren
  • Stel op locatie gebaseerde hoortoestelprogramma’s in die automatisch worden ingeschakeld
Uw audicien kan u helpen kiezen welke programma’s u nodig hebt – deze kunt u vervolgens zelf naar wens aanpassen.

DE TONELINK-APP

De TONELINK-app is geschikt voor alle EVOKE-modellen (met uitzondering van het model EVOKE CIC-M).

De TONELINK-app bevat alle belangrijke functies, zoals het kiezen van een ander programma, terwijl de EVOKE-app ook SoundSense Learn bevat, een hulpmiddel voor gepersonaliseerd horen. De EVOKE-app is alleen beschikbaar voor het model EVOKE F2. 

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com