IK HEB EEN HOORTOESTEL ECHT NODIG, DAAROM BEN IK BLIJ DAT DIT EEN INTELLIGENT TOESTEL IS


Als natuurliefhebber waardeert Ed hoe WIDEX EVOKE zowel een hoortoestel is dat hij gemakkelijk zelf kan instellen als een toestel dat automatisch wordt ingesteld als dat nodig is - of hij nou in de natuur is of in de stad. Dit is wat hij hierover zegt:

Ik had nooit gedacht dat ik een hoortoestel nodig zou hebben. Ik bedoel, dat is voor mensen die niet goed voor hun gehoor zorgen, toch?
Blijkbaar niet dus, want ik heb altijd goed opgelet om het volume niet te hoog te zetten en mij zul je niet betrappen bij een rockconcert. Ook niet in mijn jonge jaren.

Ik ben altijd meer geïnteresseerd geweest in natuur dan in technologie. Omdat ik een hoortoestel moet gebruiken, ben ik blij dat dit een intelligent toestel is.

EVOKE is behoorlijk indrukwekkend, vind ik. Het geluid is zelfs in de verste verte niet blikkerig, iets wat ik altijd heb geassocieerd met hoortoestellen. Het klinkt natuurlijk.


Dat is belangrijk voor me, omdat ik graag tijd buiten doorbreng. Telkens wanneer ik de kans krijg een paar dagen weg te gaan, vertrek ik.

En omdat ik gewend ben de touwtjes zelf in handen te nemen, wil ik ook zelf kunnen bepalen hoe goed ik hoor. En dat is met dit apparaat niet erg moeilijk.

Ik waardeer dat ik verschillende opties te zien krijg wanneer ik daarom vraag en dat ik dan gewoon kan kiezen wat ik het beste vind klinken. En ik heb helemaal niet het gevoel dat ik er veel mee moet rommelen, door al dat ingebouwde spul weet het apparaat wat mijn behoeften zijn.

Bovendien past het apparaat zich onmiddellijk aan, zelfs wanneer ik nergens op let. Dat is echt cool. Soms vergeet ik zelfs dat ik het in heb.
NAAM: Ed A.

LEEFTIJD: 54

BEROEP: Meestermetselaar

AANTAL JAREN GEBRUIKSERVARING MET EEN HOORTOESTEL: 5

HOE HEBT U ONTDEKT DAT U EEN HOORTOESTEL NODIG HAD: Ik hoorde het geluid van de wind niet meer, hoewel ik de wind wel kon voelen

WIDEX EVOKE COLOUR: Zilvergrijs

FAVORIET GELUID BINNEN: Het geknisper van een haardvuur

FAVORIET GELUID BUITEN: Het geluid van de bladeren onder mijn voeten in de herfst

ADVIES VAN ED

Denk niet dat u nooit last van gehoorverlies zult hebben alleen maar omdat u goed voor uw oren zorgt.
Wees niet bang om aan de slag te gaan met EVOKE, zelfs als u niet erg technisch aangelegd bent.
Onderschat niet hoe belangrijk het is om zo nu dan de stilte te horen!

5 TEKENS DAT U EEN HOORTOESTEL NODIG HEBT

  • Tv harder zetten
  • Verkeerd begrijpen
  • Vreemde antwoorden op vragen geven

  • Horen dat er wordt gepraat, maar niet weten wat er wordt gezegd
  • Moeite om hoge tonen te horen, zoals het piepen van een magnetron of het zingen van vogels
Denkt u dat u gehoorverlies hebt?

HET KLINKT NATUURLIJK

Anna wil geen moment van het gebabbel van haar kleindochter missen. En evenmin alle andere dingen die zin aan haar leven geven. Daarom gebruikt ze EVOKE.
Drukke dagen gaan over in drukke nachten voor Carl, die dol is op lekker eten en mooie muziek. Na veel verschillende hoortoestellen te hebben uitgeprobeerd, heeft hij eindelijk het juiste gevonden. Hoor meer.
Met een echt intelligente hoortoestel-app hebt u de controle

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com