Nature

INTELLIGENT TODAY
SMARTER TOMORROW

WIDEX EVOKE™
– ‘S WERELDS EERSTE INTELLIGENTE HOORTOESTEL

Dit intelligente hoortoestel ontwikkelt zich in real life om steeds intelligenter te worden. 
U kunt met interactieve opties uw luisterbeleving intuïtief vormgeven en houdt zelf volledig de controle als u dat wilt.

En als u dat liever niet wilt? EVOKE past uw hoortoestel automatisch aan uw behoeften en omgeving aan. Perfect geluid in een druk leven is daarom nog nooit zo simpel geweest.

U KUNT HELPEN UW HOORTOESTEL
NOG SLIMMER TE MAKEN

Widex SoundSense Technology betekent dat EVOKE zich verder ontwikkelt telkens wanneer u het toestel gebruikt, precies zoals u zou verwachten van een intelligent hoortoestel. Dat is zo omdat EVOKE leert van verschillende situaties steeds wanneer u en anderen uw luisterbeleving personaliseren.

We gebruiken die anonieme gegevens om een betere luisterervaring voor iedereen te creëren. Dus het geweldige hoortoestel dat u vandaag koopt, is morgen nog beter!

UW LEVEN,
UW LUISTERBEHOEFTEN

EVOKE kent het verschil tussen klassieke muziek en popmuziek en weet waarin een vergadering anders klinkt dan een feest. EVOKE brengt uw omgeving zowel binnen als buiten in kaart en past zich daarop aan.

Omdat de geluiden waaraan u wordt blootgesteld voortdurend veranderen, reageert het EVOKE-hoortoestel op de omgeving om u heen via de Fluid Sound Analyzer.

NIET MEER DAN EEN
PAAR KEER TIKKEN

Wilt u een meer gepersonaliseerd geluid?

Leer uw hoorvoorkeuren aan EVOKE met een paar tikken in de EVOKE-app. In de SoundSense Learn-functie kunt u kiezen tussen twee geluidsprofielen. Luister simpelweg naar beide profielen en selecteer het geluid waarnaar uw voorkeur uitgaat. Hoe vaak u ook wilt.

Nog nooit was het zo gemakkelijk en handig om onmiddellijk en naar volle tevredenheid aanpassingen te kunnen doen.

U BESLIST
WAT U WILT HOREN

In een luidruchtige omgeving wilt u dat uw hoortoestel alles wegfiltert dat u kan afleiden van een gesprek. Maar in een rustige omgeving wilt u juist alle subtiele details horen.

EVOKE beschikt over een ingebouwde Fluid Sound Controller die het optimale geluid instelt voor verschillende geluidsomgevingen. Het is voortaan gemakkelijk om een hoortoestel in te stellen en EVOKE past zich gemakkelijk aan de veranderingen in uw leven aan.

DIT HOORTOESTEL
ONTHOUDT ALLES

EVOKE onthoudt alles – maar omdat dit hoortoestel zo intelligent is, vergeet u misschien wel dat u het draagt.

Door de ingebouwde SoundSence Adapt-technologie onthoudt het hoortoestel alle volumeveranderingen die u maakt en past het deze slim toe in vergelijkbare situaties, zelfs wanneer u zich in een compleet nieuwe omgeving bevindt.

Dit intelligente hoortoestel is gewoon . . . nou ja . . . intelligent.

LEVENSECHT GELUID
OP NATUURLIJKE MANIER

In de wereld van de audiologie heeft elk geluid zijn eigen ‘recept’. Hoe echter het geluid klinkt, hoe makkelijker het te horen en herkennen is. Daarom hebben we EVOKE uitgerust met het meest natuurlijke geluid mogelijk op een hoortoestel.

U wilt misschien wel naar metal luisteren tijdens een rockconcert, maar u wilt geen metalig geluid in uw hoortoestel horen. Beleef het kwaliteitsverschil zelf.

WANNEER U ALLEEN MAAR WILT LUISTEREN ZONDER TE REGELEN

Niet iedereen wil zijn of haar luisterervaring zelf regelen.

Als u dat liever niet doet, kunt u het Universele programma proberen. Hiermee past EVOKE zich automatisch aan uw behoeften en omgeving aan dankzij de ingebouwde Fluid Sound Analyzer en Controller voor de beste automatische piloot ooit.

Ed staat liever niet in de schijnwerpers. Maar waar hij ook is, hij wil zijn hoortoestel intuïtief onder controle houden – en wil het ook automatisch laten werken. Kijk verder om te zien waarom.
Anna wil geen moment van het gebabbel van haar kleindochter missen. En evenmin alle andere dingen die zin aan haar leven geven. Daarom gebruikt ze EVOKE.
Drukke dagen gaan over in drukke nachten voor Carl, die dol is op lekker eten en mooie muziek. Na veel verschillende hoortoestellen te hebben uitgeprobeerd, heeft hij eindelijk het juiste gevonden. Hoor meer.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com