natuurlijk geluid 
moeiteloos horen


WIDEX ENJOY™

Doet u uw hoortoestellen in, dan wilt u graag moeiteloos en automatisch kunnen horen. Met een zo goed mogelijk geluid, de hele dag lang.  Dat kan met ENJOY.

GENIET VAN HET PURE, NATUURLIJKE GELUID VAN ENJOY – AUTOMATISCH 

WIDEX ENJOY biedt u een natuurlijke, ongecompliceerde luisterervaring. De geavanceerde automatische werking creëert de voor u beste luisterervaring op vrijwel elk moment. ENJOY biedt een puur, natuurlijk geluid.

Het toestel is zo ontworpen dat uw audicien beter aan uw wensen tegemoet kan komen vanaf de eerste aanpassing. U hoeft daardoor minder vaak op controle en houdt meer tijd over voor leukere dingen - genieten van het mooie geluid bijvoorbeeld.

HOOR HET ALLEMAAL
– COMFORTABEL

Proberen te horen zoals u dat vroeger deed, kan vermoeiend zijn. WIDEX ENJOY maakt het voeren van een gesprek in een rumoerige omgeving eenvoudiger.

De geavanceerde technologie zorgt dat de luide geluiden om u heen niet vervormd gaan klinken. Bovendien kunt u vaak de zachtere geluiden om u heen weer horen. Moeiteloos.

HOUD CONTACT

Houdt u van telefoneren of naar podcasts luisteren, ook dan zit u goed met ENJOY. Het streamen van het geluid van een smartphone naar hoortoestellen is heel eenvoudig.

U kunt het geluid van uw iPhone rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen met behulp van 2.4 GHz technologie. Gebruikt u een Android-telefoon, dan kunt u ook eenvoudig streamen met behulp van een DEX-accessoire.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com