ons hoofdkantoor

Widex HQ bevindt zich in Lynge, Denemarken

Innovatief, energiebewust en gebruik makend van windenergie, is ons hoofdkantoor een weerspiegeling van de trotse Deense traditie van millieubewustzijn. Het maakt ons tot de enige CO2-neutrale hoortoestelproducent ter wereld.

In het Widex hoofdkantoor wordt een combinatie van oude en nieuwe technologie gebruikt om een werkelijk uniek gebouw te creëren. Dit omvat - als eerste in Denemarken - een geothermaal systeem dat grondwater als een warmtereservoir gebruikt om het gebouw gedurende het hele jaar te verwarmen en te koelen, maar ook het gebruik van zonnecellen en het recyclen van regenwater.

De meest zichtbare bijdrage wordt geleverd door onze eigen windmolen die meer energie levert dan Widex jaarlijks gebruikt  Deze windmolen betekent ook dat Widex een WindMade™ gecertificeerd bedrijf is - het eerste wereldwijde consumentenlabel voor bedrijven die windenergie gebruiken.

We zijn trots op ons hoofdkantoor. En we zijn trots dat onze toewijding aan het millieu ons tot de enige CO2-neutrale hoortoestelproducent ter wereld maakt.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Widex
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer
Tel. +31 (0) 85 8902 010
info.nl@widexsound.com