MANAGEMENT

JØRGEN JENSEN
(PRESIDENT EN CEO)

Jørgen Jensen werd CEO en President van Widex in August 2013.

Hij heeft een Master of Science in Economie van de Universiteit van Aarhus, Denemarken.

Voordat hij bij Widex kwam werken was Jørgen Jensen president en CEO van Nilfisk-Advance. Jørgen heeft tevens gewerkt voor McKinsey & Co

RAAD VAN BESTUUR

Jan Tøpholm heeft een Master of Science in Electronica. Hij begon in 1972 bij Widex en was CEO van Widex van 1985 (toen hij deze functie overnam van zijn vader, Christian Tøpholm) tot augustus 2013.
Anders Westermann was Executive Vice President van Widex tot August 2013. Hij werkt bij Widex sinds 1980, toen hij zijn Bachelor of Commerce behaalde. 
Søren Westermann was Executive Vice President of Widex tot augustus 2013. In 1980 behaalde hij zijn Master’s degree in Electronics and Acoustics aan de Technische Universiteit van Denemarken. 
Richard Tøpholm is Director of Neuro Technology bij Widex. Hij bezit een Master of Science in Engineering (MSc.E.) van de Technische Universiteit van Denemarken.
Julian Tøpholm is Vice President for Production bij Widex. Hij heeft een Master of Science in Engineering (MSc.E.), behaald aan de Technische Universiteit van Denemarken.
Ulrik Bülow is momenteel CEO van Otto Mønsted en heeft meer dan 25 jaar top-managementervaring. Hij heeft een MSc in Economics van de Copenhagen Business School.
Lars Vinge Frederiksen werkte als CEO en President voor de Chr. Hansen Holding A/S van 2005 tot maart 2013. Hij heeft een MSc in Economics and Business Administration van de Copenhagen Business School.

Neem contact met ons op

Hebt u een vraag of een opmerking voor ons? Neem gerust contact op met Widex. Neem contact met ons op

Kies land/regio

Veenhuis Medical Audio B.V. 
Ouverturelaan 2 – Gouda
Postbus 108 – 2800 AC Gouda
Tel. 0182-683800
Fax. 0182-683826
info@veenhuis.nl